DVOSLOJNA LEPENKA U ROLNI – REBRASTI KARTON

Rebrasti karton je idealna ambalaža za pakovanje za zaštitu proizvoda u toku transporta. Karton u rolni se veoma lako oblikuje oko proizvoda i štiti od mehaničkog oštećenja, grebanja i prljanja. Za sve proizvode velikih odnosno nestandardnih dimenzija za koje je teško izraditi kutije, kao ambalaža za pakovanje koristi se rebrasti karton. Za rebrasti karton u rolni koriste se još i sledeći nazivi: dvoslojna valovita lepenka, dvoslojni valoviti karton, dvoslojni talasasti karton, dvoslojna talasasta lepenka.

Rebrasti karton najčešće koriste fabrike i prodavnice nameštaja, agencije za selidbe, firme koje robu šalju poštom i kurirskim službama i mnogo drugih za razne vidove pakovanja.

Karton za zaštitu podova

Rebrasti karton često se koristi i kao karton za zaštitu parketa i ostalih podova kod izvodjenja gradjevinskih i drugih radova gde je potrebno zaštititi pod (najčešće parket i keramičke pločice) od oštećenja, grebanja i prljanja. Moleri preporučuju naš karton kod molerskih radova i adaptacija jer je deblji od drugih ponudjenih na tržištu, samim tim je pod bolje zaštićen.
Širine rolni od 1050mm, 1800mm i 2100mm.